18 Руна БЕРКАНА (ᛒ)

RUNA18
299,00
грн.
499,00
грн.


Беркана - руна жіночої енергії.

Вона уособлює жіночність, символізує домашнє вогнище, вагітність, народження дитини, материнські якості.

Беркана допомагає жінкам в їх становленні, будь то шлях господині будинку і материнства, або ж кар'єрний ріст - головне, щоб ці наміри були щирі, чистими і не шкодили іншим.

Вона є символом не тільки народження дитини, але і процесу народження в цілому. Це може бути народження нової ідеї, проекту, плану.

Найчастіше жінки використовують амулет з руной Беркана для зміцнення жіночого здоров'я, посилення жіночої енергії, привабливості. Вона допомагає гармонізувати відносини всередині сім'ї, зробити їх більш м'якими, теплими, довірчими.

Незважаючи на те, що Беркана вважається руною жіночої енергії, вона підійде як матері, так і батьку, які хочуть налагодити, зміцнити і привнести гармонію в свої відносини з дітьми.

Люди, які займаються садівництвом, городом і подібною діяльністю носять цю руну, тому що вона символізує зростання і родючість, сприяючи хорошому врожаю.

Якщо Ви хочете додати в сімейні стосунки любові, турботи, гармонії і розуміння, зміцнити домашнє вогнище, то Беркана в цьому допоможе.


Значення: жіноча енергія, врожайність, родючість, народження, створення, зміцнення відносин, домашній затишок, міцні снмейні відносини, захист будинку, оберіг родини, турбота.


)

Розмір S 

Габарити 13х10мм

Вага 4г 

Отвір 6мм


Розмір М

Габарити 16х12мм

Вага 8г 

Отвір 8мм


Виробник залишає за собою право в будь-який момент, без обов'язкового повідомлення, вносити зміни в комплектацію, дизайн і характеристики, які не погіршують якість товару.

Вам може сподобатись
Made on
Tilda