21 Руна Лагуз (ᛚ)

RUNA21
299,00
грн.
499,00
грн.


Лагуз володіє містичним значенням. Ця руна тісна пов'язана з магією, містикою, інтуїцією.

Лагуз перекладається як "вода, озеро". Вона символізує плин життя. Руна допомагає ніби "плисти по життю" - гладко проходити гострі кути, перебувати в потоці, м'яко, але вірно, слідувати своїм шляхом.

Ця руна вважається жіночою. Вона загострює інтуїцію, особисті сили і допомагає своїй господині розкрити її силу і внутрішній потенціал, розвинути ті сторони характеру, які жінка хоче: будь то жіночність, легкість, м'якість, або лідерство, відвага, завзяття. Сила рун вільна від стереотипів, руни - це чиста, вільна енергія. Тому Лагуз допоможе стати своїй господині тією жінкою, яку вона мріє бути.

Вважається, що Лагуз допомагає розвивати не тільки інтуїцію, але також фантазію і уяву, адже всі ці процеси тісно пов'язані - все це внутрішній світ і душа


Чоловікам Лагуз підійде в тому випадку, якщо вони пов'язані з водною стихією (робота в океані і т.д.)

Вважається, що руну Лагуз прийнято брати в подорожі на океан або море, щоб краще відчувати стихію і бути з нею в контакті


Значення: безперервне протягом життя, інтуїція, жіноча енергія, розвиток, уява, фантазія, вода.


)

Розмір S 

Габарити 13х10мм

Вага 4г 

Отвір 6мм


Розмір М

Габарити 16х12мм

Вага 8г 

Отвір 8мм


Виробник залишає за собою право в будь-який момент, без обов'язкового повідомлення, вносити зміни в комплектацію, дизайн і характеристики, які не погіршують якість товару.

Вам може сподобатись
Made on
Tilda