3 Руна Турісаз (ᚦ)

RUNA3
299,00
грн.
499,00
грн.



Турісаз - складна руна, яка може працювати як на благо, так і на шкоду. З нею потрібно бути дуже обережним. Але тим людям, які по-справжньому сильні духом і рішучі в своїх прагненнях, ця руна стане вірним помічником.

Турісаз перекладається як "ворота". Вважається, що вона знаходиться між матеріальним світом і вищими знаннями. Ці знання і силу зможуть отримати тільки ті, хто готовий йти до кінця і проявить стійкість до ситуацій, перевіряючих силу духу.

Турісаз допомагає людині відшукати в собі стійкість і внутрішню опору, знайти силу в собі. Але це відбувається через перевірку випробуваннями і виходом із зони комфорту.

Також Турісаз допомагає бути обережним в своїх рішеннях - пригальмувати, спланувати, ретельно обміркувати і тільки тоді робити стрибок. Вона підкаже вам, де потрібно зупинитися і поглянути на факти, перш ніж прийняти безповоротне рішення.

Амулет з Турісаз допомагає рішуче, але в той же час грамотно рухатися вперед, знищуючи непотрібні стримуючі фактори. Допомагає бути більш уважним, краще аналізувати і розуміти навколишній світ, людей і ситуації.

Як і всі руни, Турісаз не працюватиме замість Вас. Вона буде працювати з Вами. І вибирати цю руну варто тільки якщо Ви готові до сміливих змін всередині і зовні, які хоч і не м'яким способом, але зроблять Вас краще і сильніше.


Значення: випробування, проходження перешкоди, витримка, самовладання, аналіз, самопізнання, різкі зміни, внутрішній стрижень, гарт характеру, стійкість.


)

Розмір S 

Габарити 13х10мм

Вага 4г 

Отвір 6мм


Розмір М

Габарити 16х12мм

Вага 8г 

Отвір 8мм


Виробник залишає за собою право в будь-який момент, без обов'язкового повідомлення, вносити зміни в комплектацію, дизайн і характеристики, які не погіршують якість товару.

Вам може сподобатись
Made on
Tilda